Unit 3 Life in the future Using language课时作业
课标话题 人与自然·人与环境 体裁 说明文 词 数 321 难度 It's thought that around 5 trillion pieces of plastic are currently floating in our oceans.
Both mammals and fish benefit from the clean ocean. It is reported that more than 8 million tons of plastic end up in our oceans every year, and nearly half of the plastic we produce is singleuse only.
This shoe brand, however, is riding the wave of change and is on a mission to help clean up our waters and rid the sea of plastic bottles that can take up to 400 years to break down. Vivobarefoot's newest footwear uses recycled plastic materials and has created an education program that spreads awareness about how harmful plastic is for sea life.
Every pair of shoes is made up of 17 plastic water bottles taken from the ocean and turned into a sustainable, comfortable pair of shoes, which are also healthy for your feet. And while not everyone can take part in ocean cleanups, choosing little ways we can give back to our planet goes a long way.
Vivobarefoot's new products include a variety of highperformance styles such as casual sneakers, running shoes, and hiking boots. The brand hopes that its latest initiative(新方案) will help lessen the indifference to pollution and how harmful it is for all living beings.
In the future, Vivobarefoot hopes to increase their production of shoes created from sustainable materials, and thankfully, it is now one of many brands that aim to increase environmentalism and educate communities on how global warming affects everyone.
This year, they'll add more recyclable and traceable materials into more than half of their production line, and they have plenty of creative developments in the works as well.
The shoes also have a health benefit. Based on the concept that wider, minimally designed shoes enable our foot to function at maximum potential, wearers also experience better balance and sensory input.
1．How does the author make his point convincing?
A．By listing figures.
B．By telling a story.
C．By giving examples.
D．By making comparisons.
解析 A 推理判断题。根据第一段和第二段所列举的数字可推知，作者是通过列数