However, what people see is only the bright side of being a vlogger and they ignore the fact that only those who are successful gain fame and fortune. For every success there are a hundred others who never get off the starting block. There are the dreams that come true and the dreams that are destined(注定) to remain dreams.
This is why despite the popularity of vloggers, some young people chose to follow careers that don't necessarily earn them fame, but allow them to make good use of the Internet to share their hobbies. Young Israeli David Leshaw, for example, runs a business called the Finishers Club. It's an online platform for runners to keep a record of their races. He told the career website Zippia that his job allows him to express his passion, and is always a learning experience. And that's enough for him.
4．How many of the young people surveyed chose vlogger as their first ideal career?
A．One fifth. B．Two fifths.
C．Three fifths. D．Four fifths.
解析 B 数字计算题。根据第二段第二句可知，被调查的年轻人中有40%(即五分之二)的人将视频博主放在理想职业的第一位，故选B项。
5．What does the underlined word "They" in Paragraph 3 refer to?
B．The biggest stars.
C．The Internet and social media.
D．The single factor and this change.
解析 C 代词指代题。根据画线词所在句上一句可知，They指the Internet and social media，故选C项。
6．Why do vloggers become big stars of today?
A．Because people can see the vlogger's bright side.
B．Because they will not spend a lot of money on the screen.
C．Because they communicate with their fans about everyday life.
D．Because they can gain both fame and fortune by being a vlogger.
解析 C 细节理解题。根据第四段最后一句可知，视频博主是如今的巨星，因为他